Portfolio

Op deze pagina vind je een goed overzicht van de verschillende projecten die Ysendoorn al heeft mogen doen. De projecten verschillen enorm. Zo kan een klant alle diensten gebruiken (e-mail, webdesign, hosting en onderhoud). Of al een huidige website hebben waar alleen wat aangepast voor hoeft te worden. Mijn doel is om innovatieve en gebruiksvriendelijke websites te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en efficiënt. 

Projecten

Hieronder vind je een selectie van mijn meest recente en indrukwekkende projecten. Voor meer informatie over de projecten kan je met je muis over de afbeeldingen gaan.

Salon Jolies

De website van Salon Jolies maakt gebruikt van al mijn diensten. Vanaf het hosting pakket tot de e-mailadressen. De website is in samenwerken met de klant ontworpen en voldoet zo aan al hun eisen. Je kan gemakkelijk via de website een afspraak maken bij de salon.

Jan Rutgers

Deze website begon als een portfolio, maar is inmiddels uitgegroeid tot een webshop waarbij je daadwerkelijk de tekeningen kan bestellen. Deze webshop is gemaakt met WordPress & WooCommerce waardoor het voor de klant erg gemakkelijk is om zelf te beheren.

Feestweek Zwanenburg - Halfweg

De website is ontwikkeld op het Garden Connect Platform. Deze website draait dus niet in WordPress. Via deze website kan je onder andere tickets kopen voor de Feestweek en het programma zien van komend jaar.

Laten we samenwerken!

Elk project is een nieuwe uitdaging en een kans om iets unieks te creëren. Ben je klaar om je digitale aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen iets geweldigs bouwen!

Reviews